Oris poglavij

 • Splošno

  KAKO DELUJE?

  Naše spletne učilnice delujejo v okolju Moodle. Moodle je uporabnikom prijazen in enostaven za uporabo, tako da le pogumno...

  Zaslon je razdeljen v tri stolpce. Ob levi in desni strani zaslona se nahajajo bližnice (do ostalih predmetov, dejavnosti, koledarja, prisotnih uporabnikov, itd...). Te bližnice se lahko razlikujejo od predmeta do predmeta, saj jih lahko vsak izvajalec predmeta nastavi po svoje.

  Glavna vsebina predmeta se nahaja na sredini zaslona. Izvajalci lahko tam objavljajo besedilo, slike, bližnice do Word dokumentov in še in še.

  Vsak obiskovalec lahko vstopi v spletne učilnice kot gost (za to ne potrebujete nobenega gesla) vendar boste imeli kot gost zelo omejene možnosti ogleda predmetov (ogledate si lahko le predmete, ki imajo pod imenom slikico obraza in nimajo slikico ključa).

  Za začetek lahko na levi strani pod Predmeti preklapljate med različnimi predmeti na naši spletni učilnici in si pogledate njihovo vsebino. Trenutno je možen ogled brez uporabniškega imena samo na predmetu KAKO DELUJE. Kako pa se prijavite in dobite svoje uporabniško ime bom kmalu pojasnil v naslednjem poglavju...

  Grrrr

  Če pa vas bo ob uporabi naše spletne učilnice prijela želja, da bi oponašali racmana, se lahko obrnete name in mi pošljete vprašanje na karolina.livk@guest.arnes.si.